Anal Probe Prostaat Dildo No.3 | Dildo Review

07-06-2019

Wow, gewoon een tweede review van mijn hand in een week, het kan niet anders zijn dan dat het de Dildomaand van #teamdildo is, en easytoys.nl was zo sportief om mee te willen doen. Ik kreeg van hen dan ook de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 in ruil voor een eerlijke review

Silicone en mijn prostaat

Ik heb iets ontdekt gedurende deze eerste paar dagen, en de aanloop naar deze maand, vol met dildo reviews en andere dingen over alles wat met dildos te maken heeft. Voornamelijk dat de diva die mijn prostaat heet te zijn een soort haat liefde relatie heeft met siliconen dildoโ€™s.

Dat klinkt misschien wat vreemd, maar eigenlijk is dat ook weer niet zo. Mijn prostaat diva is namelijk van mening dat er echt wel stevige stimulatie moet zijn wil hare majesteit besluiten zich te roeren uit haar normale routine van sturen of ik een erectie krijg, of dat ik toch gewoon mag plassen.

Zo bleek afgelopen woensdag met de review van de Ylva & Dite Swan dat siliconen, mits het mij goed opvult en stevig genoeg is echt wel heel erg lekker is, en ook zeker de nodige opwinding veroorzaakt.

Tegelijkertijd heb ik inmiddels al gemerkt dat als de stevigheid ontbreekt een siliconen seksspeeltje niet echt iets teweeg brengt, anders dan de sensatie dat er iets in mijn kont zit, wat soms ook opwindend genoeg is.

Tegelijkertijd ben ik nu genoeg verwend met heerlijke prostaat sensaties dat mijn lichaam blijkbaar een bepaald verwachtingspatroon heeft, en erg teleurgesteld is als er iets in mij gestopt wordt en dat dan niet adequaat met mijn prostaat aan de gang gaat.

En dat gebeurt dus vaak (maar niet altijd) bij te flexibel silicone, maar eigenlijk nooit bij dingen als glas, staal en nou ja, alles wat vrij rigide is.

Op zich een leuke ontdekking, tegelijkertijd ook wel weer zoโ€™n moment van, ja hoor, ik en mijn diva lichaam.

Anal Probe Prostaat Dildo No.3

Anal probe prostaat dildo no. 3 | dildo review

De Anal Probe Prostaat Dildo No.3 is een eigen merkproduct van Easytoys dat wordt geleverd in een witte doos met groene opdruk, wat denk ik een beetje moet inspelen op je eco-friendly gevoel ofzo, althans dat is de indruk die ik krijg, totdat ik de plastic blister aan de binnenkant van de doos zie dan, want nou ja, plastic.

Verder zit er in de doos niets anders dan de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 zelf en nou ja, meer heb je ook niet nodig.

Althans als je weet wat je moet doen dan.

Deze dildo is niet echt een klassiek model dildo, dat wil zeggen, er zit niet een uitlopende basis aan, hij lijkt niet op een piemel. Het is duidelijk een โ€œprobeโ€ met een handvat kant.

Leuke bijkomstigheid van deze Anal Probe Prostaat Dildo No.3 is dat je hem dus aan beide kanten kan gebruik voor stimulatie, voor als je van ribbels houdt de ene kant en voor mensen die de wat meer klassieke kant prettig vinden, de andere kant.

De Anal Probe Prostaat Dildo No.3 is dus gemaakt van 100% silicone en deze silicone is vrij flexibel.

Anal Probe Prostaat Dildo No.3 getest

Na mijn ervaring met de Swan leek deze dildo mij wat klein. Ondanks dat hij exact even lang is (18 cm) is hij een stuk minder breed en veel flexibeler.

Hij is natuurlijk wel aan twee kanten te gebruiken, dus daarmee verdubbel je toch het aantal kansen dat je er wat leuks van vindt, zou je denken.

Helaas dus niet. Ik ben natuurlijk gestart met de โ€œklassiekeโ€ kant, dat is de kant zonder ribbels. En na wat waterbasis glijmiddel te hebben aangebracht schoof de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 vrij makkelijk naar binnen, eigenlijk een beetje te makkelijk.

En ondanks dat het allemaal โ€œergonomischโ€ moet zijn (want dat staat op de doos) vind ik het vrij lastig om de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 goed vast te houden, ondanks de ribbels. Eigenlijk kan ik er ook niet zo lekker bij allemaal. Door de vorm ontstaat er ook een soort van natuurlijke peristaltische beweging waardoor mijn kont als van nature de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 probeert naar binnen te werken, wat ik natuurlijk niet wil, maar wel heel goed kan, want nou ja er is geen verbreding, slechts een ronde vorm die enorm makkelijk naar binnen floept.

Verder voel ik alleen dat er iets in mijn kont zit, en dat door de enorme flexibiliteit ik wel in en uit kan stoten (ondanks de slechte grip) maar het een beetje water naar de zee brengen is aangezien de flexibiliteit meer zorgt voor een buiging van de toy dan een fijne sensatie van een toy die langs mijn prostaat beweegt.

Even heb ik nog de hoop dat de andere geribbelde kant lekkerder is. Ik verwijder (met moeite want bijna geen grip) de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 uit mij, maak hem schoon zodat ik tenminste nog wat grip heb en probeer de andere kant.

Het grootste verschil is dat de ribbels langs mijn anus, niet heel erg fijn voelen, en verder is het allemaal een laken een pak. De sensatie van gevuld zijn is lekker. Maar verder gebeurt er helemaal niets.

Dat feit, en het feit dat ik door het gebrek aan ribbels nu nog minder grip heb op deze dildo, maakt het tot een benauwd gebeuren waardoor ik niet lekker kan ontspannen, en nou ja, waarom zou ik dat ook willen, ik voel toch niet veel.

Schoonmaak

De Anal Probe Prostaat Dildo No.3 is zoals eerder al gezegd van silicone, en dat maakt het schoonmaken op zich heel simpel. Let wel bij het schoonmaken op de ribbels, want daar wil nog wel eens โ€œietsโ€ achter blijven haken, en nou ja, dat is niet zo prettig, zeker niet als je je toys graag goed schoon wil maken. Maar met een beetje meer inspanning zijn ook deze ribbels makkelijk schoon te krijgen en kan je dit seksspeeltje zo klaar maken voor de volgende keer dat je hem zou willen gebruiken. Ondanks dat ik dat na deze tests zeer waarschijnlijk niet nog een keer zal doen.

Conclusie

De Anal Probe Prostaat Dildo No.3 is een degelijk stuk siliconen speelgoed, dat moet ik dit seksspeeltje wel nageven, tegelijkertijd vind ik de vorm te onhandig en geeft het de kans dat de Anal Probe Prostaat Dildo No.3 doorslipt en in zijn geheel naar binnen schiet. Dat is iets wat je gewoon ECHT niet wil. Hoewel dat gevaar zeker minder is als je deze toy gebruikt samen met een partner is dat wel iets waar je voorzichtig mee moet zijn.

Verder is het voor mij niet een seksspeeltje waar ik heel blij van werd, en dat is jammer, want deze dildo is wel lekker goedkoop, zeker voor de kwaliteit van het materiaal dat je ervoor terugkrijgt.

Je koopt de Anal Probe Prostaat Dildo No. 3 voor โ‚ฌ 24,95 bij Easytoys.nl, hij is daar nu zelfs in de aanbieding voor slechts โ‚ฌ 19,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.