Alpha Male Stimulator | Steel Dildo review

20-11-2019

De Alpha Male Stimulator, die ik kreeg van Meo.de in ruil voor een eerlijke review is denk ik het meest heftige speeltje dat ik in de afgelopen 3 jaar heb getest. Benieuwd? Lees dan vooral verder.

The not so anal virgin

Toen ik begon met het schrijven van seksspeeltjes reviews had ik al een beetje geëxperimenteerd met anale dingen. Anale masturbatie met dingen die daar niet voor bedoeld waren (je weet wel de klassiekers: Kaarsen (die zacht worden van de warmte), een rond handvat van een schroevendraaier, nou ja, you get the picture. Maar ook mensen die tijdens een pijpbeurt of het aftrekken “ineens” in vinger in mijn kont deden, dat alles zo veel lekkerder maakte.

Inmiddels ben ik natuurlijk een stuk verder, weet ik dat je echt alleen maar dingen in je kont moet stoppen als ze dat doel hebben, en weet ik dus ook vooral dat je moet zorgen dat ze niet “te ver” kunnen doorschieten, want wie wil er nou naar de spoedeisende hulp met een seksspeeltje te diep in zijn anus? Nou niemand, maar mocht het je gebeuren, doe het wel, je redt er echt je eigen leven mee.

En inmiddels is mijn kont dan ook zo ver dat het wel iets meer kan hebben dan een vinger, of een dildo of nou ja, er kunnen (nog) geen vuisten in, maar ik kan best wel wat hebben. En met die gedachte vroeg ik Meo ook om de Alpha Male Stimulator, na het geweldige succes dat de Alpha Male Milking Stick was, dacht ik dit merk, dat gaat mij nog meer plezier brengen. Dus waarom ook niet.

Maar de Alpha Male Stimulator is een klasse apart, groot, heftig, van staal, genadeloos.

Alpha Male Stimulator

De Alpha male is dus gemaakt van staal. Een stalen handvat aan de ene kant. Twee stalen bollen aan de andere kant. Je hebt dus goed grip, en dat heb je ook wel nodig, want deze twee stalen bollen hebben wel wat sturing nodig. Alles aan dit speeltje schreeuwt hardcore, en dat is hij ook. Hardcore, beginners, blijf hier voorlopig even van weg, dit is niet een speeltje voor jullie.

Die hards, hoi, kijk wat een leuks, heftige shit gegoten in twee stalen bollen en een handvat.

Alpha male stimulator stalen dildo met twee kogels en een handvat

Alpha Male Stimulator in de doos

Zoals altijd bij Meo.de is er niet zoveel doos (zeg maar gewoon geen) om iets over te zeggen. Je krijgt de spullen namelijk, zoals eigenlijk altijd bij MEO in een plastic zak. En eerlijk gezegd heeft dat wel wat, zo’n enorm stuk staal dat gewoon zichtbaar tegen je aan glimt in een plastic zak. Dit is “gereedschap” met een doel, niet een leuk fluffy verpakkinkje, nee staal, om mee klaar te komen, het liefst keihard.

Alpha Male Stimulator getest

Ik was denk ik een beetje overmoedig toen ik de Alpha Male Stimulator vroeg. Ik dacht, oh 30 mm dat kan makkelijk, en dat twee keer? Eitje. Waar ik alleen even geen rekening mee had gehouden is dat dit twee bollen zijn. En dat de manier waarop die naar binnen gaan echt heel anders is dan een seksspeeltje dat met een punt begint, dan wordt je stukje bij beetje een beetje opgerekt en voorzichtig maar zeker omsluit ik dan (met gemak) zelfs iets dat groter is dan 30 mm.

Maar deze stalen kogels hebben niet een makkelijk puntje, wat dus penetratie veel heftiger maakt. Veel, veel heftiger. En de eerste paar keer testen lukte het eerlijk gezegd ook niet. Het was gewoon te veel, voor mij, voor mijn kont, veel te veel.

En dus zakte de moed mij in de schoenen. Maar zoals met veel dingen moet je soms gewoon blijven proberen.

Hoewel sessie 5, 6, 7 en 8 nog steeds geen succes waren, en ik dacht, nou ja, misschien moet ik deze gewoon uit besteden.

Maar ik geef nooit zo snel op, eigenlijk gewoon niet, en met genoeg ontspanning, en een enorme hoeveelheid siliconen glijmiddel was het dan zover. De Alpha Male Stimulator’s eerste kogel deed zijn entrée.

Ik wist niet of ik nu blij moest zijn, of moest gillen of janken, want de sensatie was zo heftig dat ik eigenlijk een soort van verstomd raakte. Ik raakte een beetje van de wereld. Maar met wat ademhalen, en héél stilliggen trok ik alweer wat bij, ondanks dat mijn kont echt enorm werd opgerekt door de eerste kogel.

Ik was in dubio of ik die tweede er nog wel bij wilde hebben, maar ja, wie A zegt, duwt de tweede kogel ook naar binnen, en zo geschiede.

En ik was vol, heel vol, en alles tintelde, zweet brak mij uit, mijn lichaam wist het even niet meer.

Ik moest echt even bijkomen van deze “wrong way round” bevalling van twee stalen kogels in mijn kont.

Na een minuut of 10 ging het wel weer, de sensatie van zo “vol” zitten was eigenlijk wel heel erg lekker, maar ook wel heel erg heftig, duidelijk iets wat ik wel wil, maar lichamelijk misschien nog niet zo aan toe ben, althans, nou ja, ik wilde niet meer, zoals bij andere toys. Ik vond het lekker, dat het er in zat, maar dat handvat, dat zat er niet voor niets aan.

Dus voorzichtig toch een beetje duwen, een beetje trekken, en mijn lichaam gierde van de heftige (over)stimulatie. Een combinatie van knettergeil en WAT DOE JIJ NOU schoot door mijn lichaam. En ik wist dat dat ik dit gewoon nog niet kan. Wel wil, want holy shit, wat heerlijk, maar niet nu. Te snel, te veel, te heftig. Nee niet nu.

Gelukkig was het verwijderen niet zo’n bevalling (pun intended) als het inbrengen en al snel lagen de kogels naast mij. En ik lag na te hijgen, gewoon omdat dat past bij dit soort heftigheid, en omdat ik natuurlijk niet anders kon.

Alpha Male Stimulator, ik zal je hebben, ik zal je ooit gewoon “casual” kunnen gebruiken, maar jou niets ontziende aanwezigheid in mijn lichaam, dat kan ik, nu even niet.

Maar, maakt dit dat ik dan een eerlijke review kan schrijven? Ja, dat maakt het wel.

Deze Alpha Male Stimulator is namelijk geweldig, helemaal als je van heftig houdt, of je nou een prostaat hebt, of niet, of je hem nu anaal inbrengt, of vaginaal. Deze Alpha Male Stimulator is ge-wel-dig.

Duurzaam staal, mooi gevormd, geen scherpe randjes, en niets ontziend, voor de liefhebber (ja want je moet wel echt een liefhebber zijn).

Als je houdt van een dynamiek waarin een persoon iets ondergaat en er eigenlijk geen rem is (behalve een stopwoord) dan is deze Alpha Male Stimulator een heerlijk stuk gereedschap waarmee je een partner naar de 7e, 8e en 9e hemel kan brengen. Het is zo ongenadig, zo geweldig.

Alpha Male Stimulator schoonmaken

De schoonmaak is vrij simpel, tegelijkertijd is er wel een punt van aandacht, dat is namelijk het stukje tussen de twee kogels en waar het handvat overgaat in de kogels, daar moet je even extra aandacht aan besteden, want het is allemaal wel massief staal, maar daar is wel ruimte voor wat lastige schoonmaak plekjes, maar een een borsteltje of een “waterpick” en ook dat krijg je heel mooi schoon.

Conclusie

Moet je de Alpha Male Stimulator kopen? Dat kan ik je niet zeggen, ik ben er zeker heel enthousiast over, en ik denk dat hij voor mensen die van heftige stimulatie houden, hetzij anaal, hetzij vaginaal zeker niet uit een playbag mag ontbreken.

Tegelijkertijd is dit voor mensen die pas net begonnen zijn, met welke interne stimulatie dan ook, gewoon veel te veel, en zou ik het niet durven aanraden.

Je koopt de Alpha Male Stimulator voor € 59,- bij Meo.de 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.