Alpha Male Milking Stick

door | 3-04-2018 | Prostaat Stimulators, Sex-toys

Staal, ik hou van staal, de Alpha Male Milking stick die ik via Wolf van Meo.de ontving in ruil voor een eerlijke review is van staal, en dus, hou ik er van, toch?

Alpha Male Milking Stick: Stalen melk stok voor Alpha mannen?

Zoals ik net al zie, ik ontving de Alpha Male milking stick van Meo.de, wat ik persoonlijk heel fijn vind aan Meo is dat ze niet per se aan opshmuck doen.

Je krijgt dus niet een enorme doos met allerlei foto’s daarop, nee, je krijgt een stevige plastic zak, met daarop een oranje Meo.de sticker waarop staat wat er in zit (voor zover je dat nog niet kan zien.

Deze keer zag ik dus gelijk een grote (zware) stalen “stok” die kwaliteit uitstraalt. Het gewicht geeft je ook meteen het gevoel dat je iets heftigs om handen hebt.

De Milking Stick is mooi afgewerkt, glad en glimmend, ik was er eigenlijk al meteen een beetje verliefd op. Gewoon omdat het meteen laat zien dat het “geen gelul, maar resultaat” is waar je met deze stick voor gaat.

Alpha male milking stick

Geen gelul, gebak van krul

Op de website van Meo staat bij de Alpha Male milking stick een stukje tekst waar je of week van in je knietjes wordt, of heel erg bang:

“WARNING: Due to its special form, our Milking Stick stimulates the prostate and thus drives you to extreme ecstasy that ends in a violent orgasm – whether you want it or not!”

Als je dat bij je product zet dan heb je echt ENORM veel lef, of, je weet eigenlijk gewoon dat deze toy werkt. Dat laatste is dan ook wel gewoon waar.

De Alpha Male Milking stick is ongenadig, niet zomaar voor de beginner, maar vooral echt super lekker.

Magic P-spot

De Milking Stick is zo goed dat ik vind dat ik hem geen eer aan doe als ik mijn eerste en verdere ervaringen ermee niet tot in detail omschrijf.

Ik vind van een hoop toys, die ik tot nu toe heb getest, dat ze mijn prostaat wel weten te bereiken, maar op de een of andere manier is het altijd wel lekker, maar niet super effectief. Ik bedoel, misschien is mijn prostaat een soort van Diva ofzo, of zit hij op een rare plek, hij raakt wel gestimuleerd maar een beetje opgegeild is toch wel anders dan keihard klaarkomen op prostaat stimulatie.

Enfin, mijn eerste keer met de Alpha Male Milking Stick zal ik nooit, maar dan ook nooit meer vergeten. De grootte van de Milking Stick vond ik niet zo spannend, of nou ja, de grootte, meer de omtrek van het breedste punt. Ik weet inmiddels dat mijn kontgat echt wel wat kan hebben, maar een stuk staal je kont in duwen is toch wel weer anders dan bijvoorbeeld glas of siliconen.

Dus, ik deed de normale voorbereidingen, was ontspannen, nam glijmiddel ter hand, of althans ter stick en “bracht” de stick voorzichtig in.

Ik was alleen even iets vergeten, namelijk dat staal snel de omgevingswarmte overneemt, en zoals jullie in mijn review over de Meiki Samanda hebben kunnen lezen is het in mijn slaapkamer nogal koud.

Ik stopte dus de eerste keer een (ijs)koud stuk staal in mijn kont, en hoewel ik het niet snel koud heb, schrok mijn lichaam er toch wel aardig van, en blijkbaar trekt er dan een hoop samen, en niet alleen je kringspier, ook mijn pik had bedacht dat dit de dag was dat hij liet zien dat hij ook heeel klein kon worden als het koud was.

Maar goed, een eigenschap van staal is dat het snel zijn omgevingstemperatuur overneemt, na de initiële schrik van het inbrengen was binnen een minuut de stick op temperatuur en durfde ik het aan om verder te testen.

Ik duwde de stick verder naar binnen, binnen een paar cm raakte ik mijn prostaat, een cm later zat de punt van de stick “over” mijn prostaat heen, en nog verder was daar de sweet spot, die had ik nog nooit gevoeld.

Wat er toen gebeurde was een combinatie van engelen gezang, diep emotioneel gesnik en een pik die uit zichzelf keihard werd, en na enige verdere “stick action” begon te lekken.

Bovenstaande klinkt misschien wat dramatisch, maar is echt waar, en voor mij een zeer kwetsbaar en memorabel moment.

Mijn enige spijt is dat ik van dat moment zo schrok dat ik eigenlijk meteen ben gestopt met spelen.

Dat smaakt naar meer

Normaliter laat ik mijn lichaam altijd een dag bijkomen van een nieuwe ervaring, zeker als het gaat om anale dingen ben ik wat voorzichtig, ik wil namelijk niet iets scheuren of mijzelf pijn doen, dat heeft een hoop gevolgen, ook voor mijn reviews.

Evengoed werd ik na een nacht vredig slapen bloedgeil wakker, mijn prostaat was duidelijk diep gelukkig met mijn nieuwe Milking Stick, en vroeg, nou ja, eiste meer.

Helaas heb ik overdag andere verplichtingen, maar ’s avonds ging ik op tijd naar bed om toe te geven aan de smeekbedes (of moet ik zeggen eisen) van mijn prostaat en begon in aan ronde 2 van mijn testen met de Milking Stick.

Deze keer had ik er natuurlijk wel aan gedacht om de Stick eerst op te warmen, ik maak mijn toys sowieso altijd na en voor gebruik schoon, dus deze keer met toycleaner en warm water, en hoppa met een warme stalen genadeloze prostaat melker naar bed.

Doordat ik niet de initiële “cold-shock” van eerder die week kreeg sloegen we een hoop wennen en bijkomen over (was ook gewoon echt niet nodig) en konden we meteen door. Ik had deze keer een ander glijmiddel gebruikt dat “speciaal” voor anaal gebruik was, al snel raakte ik mijn prostaat weer, daar was weer die rush, deze keer schrok ik niet zo, maar genoot ik van de sensatie.

Ik raakte wel “ergens anders”, ik denk dat wat mensen “subspace” noemen zo ongeveer voelt. Eerst voorzichtig en daarna steeds vrijer bewoog ik de Milking Stick langs, tegen en over mijn prostaat. Mijn bewegingen werden sneller, ik varieerde de druk tegen mijn prostaat, ik deed een soort Kegel oefeningen, ik ging steeds sneller, ik voelde extase, geilheid, ik was mijzelf eigenlijk niet meer. En toen, toen gebeurde het.

Zonder verder mijn pik aan te raken, of aangeraakt te hebben kreeg ik mijn eerste echte (keiharde, genadeloze) Prostaat orgasme.

Men beweert dat je veel meer vocht produceert tijdens zo’n orgasme, dat is waar, men zegt dat je heel anders klaar komt, dat is ook waar. Wat men ook zegt is dat er niets lekkerder is dan een prostaat orgasme voor een man, en hoewel ik dat niet met zekerheid kan zeggen, ik heb immers vast nog niet alle orgasmes beleeft die er te beleven zijn, is het echt wel het meest fijne, geile en intense orgasme dat ik ooit heb mogen beleven.

Alpha male milking stick

 

Bijwerkingen van de Alpha Male Milking Stick

Wat? Bijwerkingen? Zit er een bijsluiter bij dan?

Nou nee, maar evengoed is het wel iets waarvan ik vind dat ik het toch moet noemen.

Elke keer als ik met de Milking Stick bezig ben geweest, en ja, dat ding is verslavend, dus ik gebruik hem met regelmaat, ben ik de dagen erna veel meer opgewonden en geil dan dat ik normaal zou zijn. Ik denk persoonlijk dat het komt omdat je prostaat nog steeds “blij” is van het spelen ermee.

Het is ook zeker niet een onprettige ervaring, het is eigenlijk alleen maar heel lekker.

Voor jezelf en met anderen

Ik denk, want ik heb helaas (nog) niet de kans gehad om dit te testen, dat met een partner spelen met de Alpha Male Milking Stick echt enorm lekker kan zijn. Vooral omdat je dan zelf niet de inspanning of lichamelijke capriolen hebt om je prostaat te “melken”. Dat maakt het mijns inziens nog velen malen lekkerder.

Conclusie

De Alpha Male Milking Stick van Meo is een must have voor iedereen die een prostaat heeft.
Hij is oprecht genadeloos, maar op een goede manier, en de orgasmes, of je die nu puur op je prostaat krijgt of met hulp van penis stimulatie zijn echt simpelweg niet te versmaden.

Daarbij is dit heerlijke stuk staal ook eigenlijk helemaal niet duur, helemaal als je bedenkt dat deze toy, mits je er netjes mee omgaat eigenlijk nooit stuk kan gaan, of kan verslijten. Dus, wat let je?

Je kan de Alpha Male Milking Stick kopen bij Meo.de voor de prijs van € 59,- (ex. Verzendkosten)

 

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Nuttige Links Categorieën