Vlog: Alles over Squirten

05-01-2020

Vlog: Alles over Squirten

Om het nieuwe jaar maar gelijk spetterend te beginnen (oohh, wat flauw), gaat onze eerste vlog van het nieuwe jaar over squirten. Is het gewoon plas, of wat is het eigenlijk? Hoe doe je het? Kan iedereen het? Wat als je bed nat wordt? Over deze vragen en nog meer hebben Jay en ik het.

Wij zijn allebei best wel fan van squirten, dus we zouden er uren over kunnen praten, maar we houden het vandaag bij tien minuutjes. Squirt jij wel eens? Of wat vind jij van squirten? Laat het ons even weten in de reacties hier of op YouTube! Vinden we leuk!

Hieronder kan je de Vlog bekijken

De review over Fetish Pad vind je hier.

De review over de Tantus G-Force vind je hier.

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Squirten…. ik schrok me de eerste keer kapot! En de eerste keer dat ik het zag was ik enorm gefascineerd. Ik ben niet zo’n fan als Tess maar wat een bijzondere manier om te genieten

  Antwoord
  • Ooohh ja, ik kan me voorstellen dat als je er niet op rekent of er misschien nog niets van weet, dat je dan schrikt!

   Antwoord
 2. Ik squirt regelmatig. De eerste keer was toen ik een tiener was en ik dacht dat ik over de vloer had geplast. Daarna gebeurde het heel af en toe, hooguit eens per jaar. Maar sinds ik een kleine heb gekregen, squirt ik met regelmaat. Of dit ligt aan mijn lichaam dat veranderd is of aan de betere kwaliteit van mijn toys…geen idee. Waarschijnlijk een beetje van beiden. Bij mij loopt het, net als bij jou, langs mijn billen. Echt spuiten is me nog nooit gebeurd. Het is niet iets waar ik me voor schaam. De mannen die ik tot nu toe heb getroffen, vinden het juist opwindend. Het lijkt toch een beetje symbool te zijn voor ongeremdheid. Als de mogelijkheid bestaat dat ik ga squirten, gebruik ik kraammatrasjes. De kleur hiervan maakt mij niet uit. Zolang het mijn bed maar droog houdt en dat lukt perfect met kraammatrasjes. Want met handdoeken lukt dat echt niet. Meerdere keren op een nat bed geslapen, dat is het enige nadeel wat mij betreft want het voelt heerlijk.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.