Vlog: Alles over anale seks

22-12-2019

Vlog: Alles over anale seks

Vorige week in onze vlog hadden we het over seks taboes. Daar spraken we ook al kort even over anale seks, maar omdat we zoveel reacties kregen op dit onderwerp, hier nog een aparte vlog alleen maar over anale seks. Goed onderwerp voor deze donkere dagen voor kerst, toch?

Er is natuurlijk veel te zeggen over anale seks, dus we bespreken natuurlijk niet echt Γ‘lles over dit onderwerp, maar wel een heleboel. Als je nog vragen hebt over anale seks, of je zou graag willen dat we een bepaald aspect hier over nog eens bespreken, laat het ons dan gerust weten. Ook als je een ander onderwerp hebt of een specifieke vraag waarover je graag eens een vlog zou willen zien van ons, vertel het ons dan. Vinden we leuk!

Als je de vlog over anale seks wilt kijken, klik dan op de afbeelding hieronder.

Vlog: alles over anale seks

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een buttplug of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Leuke informatieve blog! Goed gedaan!

  Antwoord
 2. Wat een heerlijke taboedoorbrekende vlog. Wat fijn dat jullie dit onderwerp aan de kaak stellen en heel realistisch zijn. Toppers zijn jullie!

  Antwoord
 3. Hoera voor taboeloze anale seks.
  Hoera voor mensen die een vlog maken over anale seks.
  Hoera voor buttplugs.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.