Alleen met valentijnsdag? – video

14-02-2021

Het is valentijnsdag. Love it or hate it? Wij hebben er niet zoveel mee, maar we weten ook dat het best wel rot kan voelen als je alleen zit op deze dag. Daarom maakten wij een video met wat tips om deze dag door te komen en hopelijk een beetje een lach op je gezicht te toveren.

Laat je ons weten wat jij doet vandaag? Vinden we leuk!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. HetΒ account van Tess vind je hier en hetΒ account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Haha leuk dit! Ik heb er ook helemaal niks mee! Elke dag is er gelegenheid voor (zelf)liefde en ‘verplicht’ op 1 dag daar aandacht aan besteden is niet mijn ding.
    ο»ΏIk duik later vandaag mijn bed in πŸ˜πŸ˜‚

    Antwoord
    • Hahaha nou precies! Lekker doen wat je zelf wil doen en zelfliefde is altijd goed <3 Veel plezier in bed vandaag πŸ˜‰

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.