Lovehoney Plus Size Adore Me Thong Body en Sheer Lace Top Thigh High Stockings

08-07-2019

Lingerie review: Lovehoney Plus Size Adore Me Red Underwired Thong Body en Sheer Lace Top Thigh High Stockings

Mijn zoektocht naar mooie plus size lingerie gaat gewoon door. Deze keer kreeg ik van Lovehoney de Adore Me Thong Body opgestuurd en een setje kousen. Body’s vind ik wel lastig. Als ze mooi zitten, helemaal top, maar soms lijkt het gewoon net op een onflatteus badpak. En dat vind ik dan weer niet zo sexy. Ik was benieuwd hoe dat zou zijn met deze Adore Me Thong Body. Nog niet zo lang geleden schreef ik een review over een ander heel mooi lingerie setje van Lovehoney, die review vind je hier.

De verpakkingen

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

De Lovehoney Plus Size lingerie zit meestal gewoon in een plastic zak verpakt. Zo ook deze body. Niks mis mee. Een mooi doosje geeft wel een luxere uitstraling, maar ik denk dat de meeste mensen de verpakking toch gewoon gelijk weggooien. De kousen zitten ook in een plastic verpakking, met een kartonnetje. Hele eenvoudige verpakking, maar voor kousen vind ik dat helemaal prima.

Eerste indruk van de Adore Me Thong Body

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

Toen ik de body uit de zak haalde, viel me gelijk op hoe lekker zacht hij voelt. Het rode stofje is echt lekker soepel en glad. En het rekt. Dat is bij een body zeker wel belangrijk, want ik wil dat ‘ie gewoon mooi aansluit om mijn lichaam. Mijn eerste indruk van deze Adore Me Thong Body was best wel goed. Beugels in de cups, verstelbare bandjes, losse jarretelbandjes, helemaal goed!

Eerste indruk van de Plus Size Sheer Kousen

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

De kousen zijn bedoeld om met jarretelles te dragen. De kanten bovenkant heeft dus niet van die randjes zodat ze vanzelf blijven zitten. De kanten rand ziet er mooi uit, breed genoeg lijkt me, en voelt ook lekker zacht. De kousen zijn vrij dun en voelen ook fijn aan.

Tijd om te passen

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

Zo in mijn handen zag het er allemaal goed uit, maar ik weet uit ervaring dat dat nog niet zo veel zegt. Het gaat er om hoe het staat en hoe ik me er in voel. Tijd om te passen dus. Zelf draag ik meestal wat dikkere kousen, dus ik vond het best spannend om deze kousen aan te trekken. Ik ben dus zo iemand bij wie er al een ladder in zit voor ik ze allebei aan heb. Ik vind het zelf altijd heel lastig om kousen te vinden die om mijn lange en dikke benen passen. Ik heb echt best wel dikke bovenbenen, dus ik vond het wel spannend of ze wel zouden passen. En lang genoeg zouden zijn, want ik draag mijn kousen graag hoog. Maar ze passen! Ik was blij verrast. De bovenband is breed genoeg, ze zijn lang genoeg. En! Ik had er nog geen ladder in gemaakt! Ik was gewoon onder de indruk van mezelf.

Moeilijk aantrekken

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

De Plus Size Adore me Thong Body heeft een open kruisje, dus geen plek voor haakjes. Dus je trekt ‘m gewoon aan zoals je ook een badpak aan zou trekken. De achterkant van het BH gedeelte heeft een normale BH sluiting. Vond ik in m’n eentje wel lastig om dicht te maken omdat aan één kant dat stukje best kort is. De plus size body past goed en zit comfortabel. De kousen vastmaken aan de jarretelclipjes kan ik vrij kort over zijn. Een grote irritatie. Echt, dat is gewoon kut. En aan de achterkant eigenlijk zelf niet te doen. Of nou ja, ik krijg dat zelf niet voor elkaar zonder met dingen te gaan gooien. Maar dat heb ik tot nu toe met alle jarretelles. Dus als jij dat niet hebt, zal het met deze body vast ook prima gaan. En anders is het gewoon even kut als bij andere jarretelles.

Maar hoe staat het?

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

Toen ik in de spiegel keek, werd ik niet er niet echt blij van. Aan de onderkant kreeg ik een beetje zo’n badpak-vibe. Aan de bovenkant viel het me op dat het BH gedeelte gewoon niet zo mooi zat. Je hebt BH’s natuurlijk in verschillende modellen en dit model zit gewoon wat lager. Ik dacht dat ik dat leuk zou vinden, maar toch niet. Er zitten eigenlijk halve cups in deze Adore Me Thong Body, maar die doen niet heel veel voor mijn borsten. Daaroverheen zit dan het kant. Op zich een heel leuk idee en ik vind het ook tof om mijn tepels er net doorheen te kunnen zien. Maar ik vind het toch een beetje vreemd staan. Het model op de foto in de webshop heeft duidelijk een heel ander plus size lichaam dan ik (of misschien stiekem een andere bh er in?) want bij haar lijkt het een mega push-up effect te hebben. En dat is bij mij duidelijk niet zo.

De plus size kousen

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

De kousen vind ik wel heel mooi, maar ik ben wel de hele tijd bang dat de jarretelbandjes losschieten. Ze blijven ook niet heel mooi zitten als ik ga bewegen. Ik denk dat een betere jarretelgordel, met wat meer bandjes en betere clipjes, fijner zou zijn bij deze kousen.

Geen fan van de body

Maar de Adore Me Thong Body ben ik gewoon geen fan van. Het stofje voelt lekker, zit lekker, maar ik vind het niet zo mooi hoe het tekent. Ook vind ik het rode vlak gewoon te groot zo over mijn buik, die natuurlijk niet klein is. Aan de achterkant zit er een opening onder de BH-sluiting. Vind ik ook niet mooi. Ik snap dat dat praktisch is natuurlijk, omdat de sluiting daar nu eenmaal zit, maar ik vind het niet mooi staan.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

Het open kruisje vind ik fijn. Het is net een gewone string, maar dan doorgeknipt eigenlijk. Geen rare dunne elastiekjes die oncomfortabel zitten, maar gewoon mooi. Dit vind ik mooier en subtieler. En lekkerder zitten.

Kwalitatief is er niks mis met de Lovehoney Adore Me Thong Body, zeker als je bedenkt dat ‘ie nog net geen 35 euro kost. Hij is zeker niet perfect afgewerkt, maar ik denk dat je dat in deze prijsklasse ook niet kan verwachten. Maar hij ziet er wel goed uit. Op de grond naast het bed, want daar vind ik ‘m er beter uit zien dan op mijn lijf.

Conclusie

Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings Lovehoney plus size adore me thong body en sheer lace top thigh high stockings

Dit is op zich echt wel een mooie body, maar niet voor mij. Ik vind ‘m bij mij niet mooi staan en ik voel me er dus ook niet fijn in. Hij zit lekker, hij past goed, het open kruisje is fijn. Maar ik vind deze look niet mooi. De BH die zo laag zit en weinig steun geeft vind ik niet mooi en het grote rode vlak bij mijn buik ook niet.

De kousen passen heel goed en zijn mooi. Alleen de volgende keer draag ik ze met een stevigere jarretelgordel zodat ze ook goed blijven zitten.

Je kan de Adore Me Plus Size Thong Body hier bestellen bij Lovehoney voor 34,95
Je kan de Sheer Stockings hier bestellen bij Lovehoney voor 6,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. De tip voor kousen en jarretelles, eerst de kousen vastmaken aan de jarretelle’s, en dan de hele handel aandoen alsof je een catsuit aandoet.

  Antwoord
  • Waarom heb ik daar niet aan gedacht?? Goede tip! Dankjewel.

   Antwoord
  • Dit doe ik ook altijd

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.