Adam & Eve The Spank Me Vibe

27-11-2023

Adam & Eve is een merk dat hier niet zo bekend is. Ze hebben echt allerlei soorten toys, dus het is ook niet een heel herkenbaar merk. Maar ik had deze Adam & Eve The Spank Me Vibe toch al een tijdje op ’t oog. Vooral omdat ik het zo’n raar ding vond, eigenlijk. Een zweep en vibrator in één, ik zag het nog niet helemaal voor me. En dat maakte me nieuwsgierig. Ik kreeg deze aparte BDSM-sextoy van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen, ABS en PU (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 92,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Dit ding heeft me echt verrast!

BDSM met of zonder seks?

Ik doe al héél lang aan BDSM. In mijn begintijd in de BDSM-scene kwam ik best wel wat mensen tegen die zeiden dat BDSM en seks niet samen gaat. Die mensen heb je trouwens nog steeds, wat ik zelf best wonderlijk vind. Ik bedoel, je kan BDSM prima doen zonder seks, maar ook mét seks kan je prima BDSM doen. Dat is het leuke van BDSM, je kan dat zo doen zoals jij (en je eventuele partner) dat zelf fijn vinden. Met of zonder seks, allemaal prima!

In al die jaren heb ik natuurlijk ook superveel BDSM-toys gebruikt. Ik heb er zelfs ook al heel veel getest. Maar nog nooit had ik een slapper en vibrator in één gebruikt. Of gezien, eigenlijk. Ik ken wel de Fun Factory Buck Dich, één van mijn favoriete toys die helaas niet meer gemaakt wordt. Dat is een paddle en dildo in één, superkoel ding! Ook heb ik vaker zwepen gezien waarvan het handvat ook als een dildo gebruikt zou kunnen worden. Maar niks wat ook echt kon trillen. Tot deze Adam & Eve The Spank Me Vibe.

Adam & Eve The Spank Me Vibe in Fifty Shades Stijl

De verpakking heeft een beetje Fifty Shades of Grey vibes. Een zwarte doos met zilverkleurige letters en een vrij donkere foto van de toy zelf. Op de achterkant een heel verhaal, wat eigenlijk gewoon de productinformatie is. De toy zelf ziet er uit als een zwarte staafvibrator met daaraan een slapper. Of tenminste, zo noem ik dat. Zelf noemen ze het een ‘slap strap’. Het lijkt een beetje op een dubbelgevouwen riem. De strap voelt aan als redelijk dun kunstleer en is dus ook lekker flexibel.

Zoals ik al zei, vond ik deze toy vooral een gek ding. Ik wist ook niet zeker of het de bedoeling was dat je de vibraties aan zou zetten terwijl je aan het slaan was. En dat de ‘slap strap’ dan misschien ook mee zou vibreren. Genoeg om te testen, dus!

De Spank Me Vibe als verrassing

Ik nam de Spank Me Vibe mee naar een date met mijn D., die gelukkig ook altijd wel into nieuwe speeltjes testen is. Al snel kwamen we er achter dat slaan met de vibratie aan niks opleverde, behalve een beetje geïrriteerde vingers bij hem dan, want een trillend handvat in je hand is ook niet alles. Maar als slapper bleek deze Spank Me Vibe heel goed te werken. Je kan er lief zachtjes mee slaan, maar ook best gemeen hard. Het is een vrij licht zweepje en hij geeft dan ook een best striemend gevoel. Een flinke pets, met een scherpe bite. Ik vind ‘m lekker gemeen.

Ik stond gebogen over het bed en mijn D. was mijn billen lekker rood aan het slaan met de slapper. Tot hij ineens de vibrator gebruikte. Omdat hij achter me stond, had ik het ook niet aan zien komen en dat was wel echt een leuke verrassing. Gelukkig gaat voor ons BDSM en sexy times heel goed samen, dus sexy times were had. Met nog meer slap strap tussendoor. Het verraste me echt hoe fijn de combinatie van deze toy is. Natuurlijk kan je een BDSM-mepding gebruiken met daarnaast een vibrator. Leg een vibrator binnen handbereik en je kan ook gewoon zoiets doen. Maar juist het hele ding dat dit twee in één was, vond ik leuk en maakte het ook makkelijker om het zo te gebruiken. Eén toy met twee uitwerkingen. Pijn en genot. Lekker afgewisseld.

Doorgewinterde Anastasia

Ik voelde me wel een beetje zo’n Anastasia, dat wel. Ik ben toch die doorgewinterde BDSM’er? Waarom vind ik een zweep en vibrator in één (in Fifty Shades stijl nog wel) dan zo sexy? Een klein beetje schaamte voelde ik wel, maar hee, ik ga best lekker op schaamte in een BDSM-setting. Dus who cares? Ik vind deze Adam & Eve The Spank Me Vibe écht heel leuk. Mijn D gebruikt ‘m ook echt graag om mee te slaan, zowel zacht als heel hard. En de vibrator gebruikt hij gelukkig ook graag. Die geeft trouwens verrassend diepe trillingen, dat had ik niet verwacht van een speeltje als dit.

De vorm van de vibrator is natuurlijk wel een beetje saai. Het had me nog blijer gemaakt als het uiteinde van het handvat een beetje zo’n bal was geweest, lekker voor je G-spot. En dat zou het handvat verder niet heel oncomfortabel gemaakt hebben, denk ik. Nu is ‘ie voor inwendig gebruik gewoon wel saai. Maar mijn clitoris wordt er wél heel blij van!

Conclusie

De Adam & Eve The Spank Me Vibe is écht heel leuk! Als slapper werkt hij heel goed, van zacht tot heel hard. De klappen komen goed aan en hij slaat ook makkelijk voor de gevende partij. De vibraties zijn best wel diep en voelen erg lekker tegen mijn clitoris, maar als inwendige vibrator is ‘ie een beetje saai. Oh, en ik vind ‘m ook best duur. Maar eerlijk is eerlijk: het is wel een toy waar je echt veel plezier van kan hebben. Ik denk dat deze Spank Me Vibe zowel leuk is voor de vanilla (niet-BDSM’er) die eens wat kinky dingen wil proberen, als voor de meer ervaren BDSM’er.

Je kan de Adam & Eve The Spank Me Vibe hier bestellen bij Willie voor 92,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.