Sextoy Giveaway Dag 7

Morgen is het kerst, dus vandaag is de laatste dag van onze sextoy giveaway week. En je kan vandaag ook wel weer echt drie awesome prijzen winnen. Deze sextoy giveaway is going out with a bang, met de beste sextoys!

Wat kan je winnen?

Je kan vandaag een Womanizer winnen! En niet zomaar een Womanizer, maar de Womanizer Premium. De beste Womanizer als je het mij vraagt, want hij staat niet voor niets op nummer 1 in mijn all time top 5 als beste sextoy!

Ook kan je een Zumio X winnen. Dit is de originele Zumio. Ik ben net even iets meer van van de nieuwe Zumio S, maar deze Zumio X is ook echt meer dan geweldig.

En als laatste kan je een We-Vibe Gala winnen. Deze toy staat op nummer 4 in mijn all time beste sextoys top 5. In elk pootje van deze vibrator zit een eigen motor. En beide motoren kunnen in een eigen ritme vibreren. En dat is ZO lekker!

Wat moet je doen?

Hier onder via de Gleam app kan je van alles doen, liken, volgen, dat soort dingen. Hoe meer je doet, hoe meer kans je maakt!

Giveaway 2018 Dag 7: Alles, maar dan ook alles

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er één gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen: