Seksspeeltjes Giveaway dag 4

Nog 4 dagen tot kerst en dit is ook dag 4  van de sextoy giveaway! Yay!

Wat kan je vandaag winnen in de seksspeeltjes giveaway?

Je kan de PDX Elite Talk Dirty Robator winnen. Een super deluxe pratende masturbator die je terugvind in Jay’s top zeven beste sextoys van 2018.

En je kan ook een sekstoys winnen die zowel bij mij als Jay favoriet is. Dat is best uniek, een toy die bij Jay op nummer 1 staat en bij mij op nummer 3. Deze Njoy Pure Wand is ook gewoon wel echt meer dan geweldig. Voor zowel de G-spot als de P-spot.

Wat moet je doen om kans te maken op deze sextoys?

Omdat we het super leuk vinden om van jullie te horen, is dat wat je moet doen voor deze giveaway. Laat van je horen! Hoe? Dat mag je zelf weten. Laat reacties achter op onze social media accounts (we zitten op Instagram, Facebook, Twitter en FetLife), reageer onder een review of artikel op de website, stuur een mailtje via het contactformulier of als je ons adres hebt, mag je zelfs een kaartje per post sturen. We vinden het vooral tof om leuke, inhoudelijke reacties te lezen. Dus iets meer dan ‘leuke review’ of ‘mooie foto’.

Vul hieronder in de widget in waar je hebt gereageerd of gaat reageren en met welke naam of welk account. Vul ook in voor welke sextoy je meespeelt. Allebei mag natuurlijk ook.

Giveaway 2018 Dag 4: Reageren!

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er één gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen: