Sextoy giveaway dag 2

Nog zes dagen tot Kerst! En vandaag geven we ook weer awesome toys weg! Jij kan een super goede sextoy winnen.

Wat je vandaag kan winnen

Fun Factory Manta van Euphoria

De FunFactory Manta, gesponsord door de tofste sexshop van Heerenveen, Euphoria. Jay is laaiend enthousiast over deze nieuwe toy van Fun Factory, zoals je ook in zijn review kan lezen. Daarom kreeg deze Manta ook een plekje in Jay’s top zeven beste sekstoys van 2018.

Uprize Erecting Realistic Dildo van Lovehoney

De Lovehoney Uprize, een vibrator die van slappe toestand recht omhoog kan komen. Zo awesome! Je vindt deze toy op nummer 9 in de top 10 beste sextoys van 2018 van Tess en als meest innovatieve seksspeeltje van het jaar. Als je mijn review over de Uprize nog wilt lezen, die vind je hier. We kregen deze Uprize van Lovehoney via Eropartner.

WetForHer Union Strapless Strap-On van LustandLove

En dan kan je ook nog de WetForHer Union winnen. Een strapless strap-on dildo, met vibrerende bullet. De review over deze geweldige dildo komt vrijdag online, maar hij staat natuurlijk niet voor niets op nummer 4 in mijn top 10 beste sextoys van 2018. We kregen deze Union van LustandLove.

Hoe doe je mee?

Wil jij ook zo’n toffe sextoy winnen? Volg mij, Jay en YayOrgasms op Instagram. Vergeet niet hier onder in te vullen voor welke toy je meespeelt (mag ook alle 3) en wat jouw Instagram naam is. Als je ons al volgt, moet je alleen nog jouw instagramnaam hier onder invullen en voor welke toy je meespeelt. Je kan bonuspunten verdienen door deze winactie te delen op jouw Instagram of in jouw InstaStories. Vergeet dan niet ons even te taggen.
Heb je geen Instagram? Het is heel makkelijk om de app te installeren op je telefoon en een account aan te maken, dan kan je alsnog meedoen. Wil je dat niet? Dan kan je meedoen met de giveaway van gisteren, of één van de giveaways die nog gaan komen.

Giveaway 2018 Dag 2: Instagram

Je kan meedoen met deze giveaway tot en met 31-12-2018. We maken de winnaars begin januari bekend. Er zijn zeven giveaways, elke dag deze week word er één gepost. Je mag met alle giveaways meedoen. Je moet bij elke giveaway waar je aan mee doet de widget invullen.
De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of België.

Nog meer giveaways

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is dit maar 1 dag van giveaways. In totaal zullen er 7 dagen zijn, dus vergeet ook zeker niet aan onze andere giveaways mee te doen!

De links doen het natuurlijk pas als de giveaways ook daadwerkelijk actief zijn.

Overzicht van onze dagen: