8 Penispomp Tips

23-08-2023

Het is weer eens tijd voor een artikel. En deze keer mag ik jullie verblijden met Penis Pomp Tips.

De penispomp is een onderwerp waar ik van zowel penisbezitters als niet penisbezitters regelmatig vragen over krijg.

Natuurlijk is de vraag vaak: Welke penispomp moet ik gebruiken? Maar ook vaak zijn het Kleine dingetjes die het gebruik van een penispomp net even wat makkelijker maakt.

Dit is dus geen uitgebreide gids, maar wel een paar handige tips

Penispomp Tip 1: Minder schaamhaar of meer (dikker) glijmiddel

Voordat je begint te roepen dat de keuze over hoe jij je schaamhaar (stom woord overigens) echt bij jou ligt. Ja dat is zo, all the power to you.

Echter, een penispomp werkt op basis van een vacuüm en om dat tussen de pompcilinder en jouw huid voor elkaar te krijgen zit schaamhaar toch soms een beetje in de weg.

Dus kan je twee dingen doen:

  1. Je trimt je schaamhaar of verwijdert het helemaal. Hierdoor is het contact tussen de cilinder en jouw huid ongehinderd en werkt een vacuüm beter
  2. Je gebruikt dikker glijmiddel. Hierdoor maak je als het ware een soort “kitlaagje” over je schaamhaar heen en kan je als nog een goed vacuüm voor elkaar krijgen

Penispomp Tip 2: cilinderpositie

Iets waar ik niet veel over lees behalve in rubrieken op fora over ongelukjes is de positie van de cilinder. Als je deze namelijk te veel richting je ballen doet kan het voorkomen dat je testikels het opgezogen worden door je pomp (ask me how I know…). Dat is nog veel pijnlijker dan het klinkt, want testikels zijn nou eenmaal teergevoelig. Dus zorg ervoor dat je cilinder tegen de onderkant van je schacht aan zit en niet te ver naar beneden afzakt.

Calexotics apollo power penis pump

Penispomp Tip 3: Handmatig is beter dan automatisch

Als het even kan gebruik dan een penispomp die handmatig te bedienen is. Zo heb je ten allen tijde controle over de hoeveelheid zuigkracht waar je je pik aan blootstelt.

Zo’n automatisch ding klinkt handig, dacht ik ook, maar ik heb er een aantal gereviewed die zo verschrikkelijk gevaarlijke dingen deden, dat ik de reviews niet eens gepost heb, omdat ik niet iemand ooit kennis wilde laten maken met deze penisvernietigers.

Penispomp Tip 4: Luister naar je lichaam

Dit adagium is natuurlijk altijd van toepassing, of het nou gaat over prostaatstimulatie, andere anale spelletjes, dingen met kink, of wat dan ook. Maar luister naar je lijf, en in het geval van penispompen, let extra goed op.

Ik zou je ook echt van harte afraden om je penis te gaan pompen op het moment dat je alcohol of drugs hebt genuttigd. Want een ongeluk met een penispomp zit echt in een klein hoekje.

Een beschadiging aan je penis ligt daarmee om een hoekje, en geloof mij, dat wil je gewoon echt niet.

Penispomp Tip 5: Glijmiddel op je pik

Niet alleen de koker of cilinder van je penispomp werkt beter met wat glijmiddel. Maar aangezien je penis en eikel straks waarschijnlijk ook in aanraking komen met de cylinder is extra glijmiddel op je pik echt een aanrader. Hierdoor glijdt je penis makkelijker langs de cylinder en loop je minder kans op frictiewondjes. Ook is de kans groter, in het geval van een luchtpomp (dus niet een hydromax pomp) dat je egaler pompt en de druk beter verdeeld wordt.

Penispomp Tip 6: Neem je tijd

Dit is eigenlijk een subonderdeel van Tip 4, maar toch. Penispompen kan heel erg lekker zijn, maar neem de tijd. Ga niet meteen uren lang keihard pompen. Maar begin met een sessie van een paar minuten waarbij je af en toe het vacuum verbreekt, je penis even masseert en dan weer vacuum trekt.

Dit kan je dan steeds verder uitbouwen, totdat je langere (veilige) sessies kan hebben van 10 a 15 minuten.

Wil je nog langer, doe dat dan met beleid, en wees voorzichtig.

Bedenk je ook dat langer niet per se zorgt voor een beter resultaat

Penispomp Tip 7: Wees realistisch

Ik heb dit al een keer eerder geschreven, maar penispompen werken niet als een soort magisch wondermiddel om je penis permanent langer en dikker te maken. Het idee dat je je pik 10 cm langer kan maken met een pomp is echt volslagen onzin.

Een pompsessie zal voor korte tijd (hoogstens een dag of wat) je penis voller en misschien iets breder en langer maken. Maar omdat permanent te doen moet je je penis intern beschadigen, en dan bereik je wel wat je wil, maar dat zal wel ten koste gaan van je lichaam en je gezondheid. Niet echt de moeit waar lijkt mij. Hoewel ook dat natuurlijk altijd je eigen keuze is.

Penispomp Tip 8: Begin niet te jong met pompen

Ik krijg echt met regelmaat de vraag van erg jongen mensen met een penis of ze al kunnen gaan pompen. Het antwoord is natuurlijk wel ja, want wie houd je tegen.

Echter, of het verstandig is? Dat weet ik niet zo goed.

Veelal is het bij jongere lezers zo dat de wens voor “een grotere” eigenlijk altijd een rol speelt.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat het menselijk lichaam (gemiddeld) pas stopt met ontwikkelen op je 24ste.

Je kan voor die leeftijd natuurlijk al met een pomp beginnen, maar dit kan wel invloed hebben op de vorm en ontwikkeling van je penis. Denk daar dus goed aan.

Meer info over penispompen

Mocht je meer willen weten over het gebruik van een penispomp, dan heb ik daar al eerder een gids over geschreven.

Wil je wat reviews lezen over een penispomp, dan kan je in de categorie penispompen terecht.

Heb je vragen over het gebruik van een penispomp?

Ik help je graag. Neem dus vooral contact met mij op, ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

Welke penispompen raad ik aan?

Ik heb twee soorten pompen die ik je echt kan aanraden.

Dat zijn de klassieke Penispomp van Mister B of anders een Bathmate Hydromax pomp voor onder de douche of in bad.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.