5 Masturbatie tips voor mensen met een penis

29-06-2022

In dit stuk een 5-tal tips die je als penisbezitter wellicht al wist, maar misschien ook niet. Ik krijg met regelmaat vragen over masturbatie en hoe je het het beste kan doen, dus ik dacht, laat ik er eens iets over schrijven.

Hoe kan ik masturberen?

Wat mij opviel toen ik research deed, is dat, als je zoek naar termen als “hoe kan ik masturberen?” en “masturbatietips”, je vooral veel content vindt over masturberen voor mensen met een vulva.

En hoewel die overvloed aan informatie natuurlijk heel fijn is voor mensen met een vulva, voelt het voor mij een beetje als bevestiging dat het masturberen voor mensen met een penis, nog steeds taboe is.

Masturbatietips voor mannen

Zelfs als ik zoek op “masturbatietips voor mannen” wat een veel meer genderspecifieke term is dan ik zelf wenselijk acht (het gaat namelijk niet om je gender, maar om de “hardware” (ja mensen, ik ben nog steeds van de double entendre) die je probeert te stimuleren) merk je nog steeds dat er bijzonder weinig informatie te vinden is.

Anders dan seksuele voorlichting (soms uit het jaar kruik), of wat “tips” die er toevallig toe leiden dat je specifieke producten bij specifieke winkels gaat kopen.

Erger nog je vindt artikelen die suggereren dat de masturbatietips zo geheim zijn omdat je natuurlijk niet wil laten weten dat je masturbeert, lekker taboedoorbrekend mensen, chapeau!

5 Masturbatietips voor mensen met een penis

Goed, genoeg inleiding, tijd voor de tips.

Masturbatie tip 1: Leer je lichaam kennen

Mocht je denken dat we meteen keihard richting een orgasme gaan werken met deze tips, dan moet ik je helaas een beetje teleurstellen.

Het is misschien een beetje cliché, maar masturberen is meer dan alleen maar aftrekken. Je hebt zoals je misschien weet plaatsen op je lichaam die kunnen zorgen voor seksuele opwinding.

Hier wat plekken die je eens kan ontdekken.

De penis

De meest duidelijke is in het geval van penisbezitters natuurlijk de penis, met in het algemeen het toompje en de bovenkant van je eikel als meest gevoelige erogene zones. Vooral omdat daar een heleboel zenuwuiteinden zitten, waardoor je lichaam als bijna automatisch opgewonden raakt.

Dat is wat je noemt een fysiologisch proces, en heeft op zich niet veel met erotiek te maken, het zijn de functies van het reproductieve systeem van je lichaam, lekker klinisch, en niet heel geil, terwijl je er toch geil van wordt. Enfin, leuk zo’n menselijk lichaam.

De huid

Wat niet iedereen weet is dat je huid sowieso ook een erogene zone is, en huid heb je echt heel veel, overal, en voor iedereen zijn er plekjes gevoeliger dan andere. Dus ontdek eens wat er gebeurd als je streelt over de binnenkant van je knie of je elleboog. Of misschien als je langs je nek streelt, je oor aait. Enfin genoeg ruimte om te experimenteren

Je anus

Als masturbatie voor mensen met een penis een taboe is, dan is anale stimulatie voor penisbezitters een nog veel groter taboe. Maar wist jij dat als je anus ontspannen is, jij dat ook bent? Wist je ook dat strelen over je anus kan zorgen voor ontspanning en opwinding?

Je K spot

Nee, niet G, en ook niet P, maar K, de K-spot is het plekje waar je rug overgaat in je billen, dat driehoekje, daar, als je daar over streelt, of er zachtjes op klopt, echt heerlijk.

Je perineum

De plaats tussen je ballen en je anus heet je perineum. Ook daar zitten heel veel zenuwpunten en als je tijdens het masturberen daar streelt, zou je zomaar ineens een veel heftiger orgasme kunnen hebben. Tip!

Wat zit er in mijn glijmiddel?

Masturbatie tip 2: Glijmiddel

Glijmiddel, ik blijf er maar op hameren, het is zo een enorme ontdekking geweest voor mij tijdens het masturberen. En dan natuurlijk niet alleen tijdens het gebruik van bijvoorbeeld masturbators.

Ook bij “gewoon aftrekken” biedt glijmiddel je zoveel extra dimensies en sensaties dat je het echt een keer moet proberen.

Varieer eens met wat dikker glijmiddel of bijvoorbeeld een glijmiddel als The Butters.

Of als je meer sensatie wil dan alleen je hand kan je ook kiezen voor een glijmiddel dat je zenuwpuntjes net iets beter stimleert. Zoals bijvoorbeeld Sliquid Sizzle. Maar let bij dit soort glijmiddelen wel op dat de ingrediënten van het glijmiddel wel veilig zijn voor jouw lijf. Wil je weten wat die ingrediënten doen? Dan kan je dat vinden in de glijmiddelgids.

Masturbatie tip 3: In bad of onder de douche

Wil je echt een heel erg fijne warme sensatie? Trek jezelf dan eens af als je in bad zit, of onder de douche staat. Spreekt natuurlijk voor zich dat je dat alleen moet doen als je thuis bent, en niet iemand moet gaan choqueren.

Het warme of koude water van de douche langs je penis en dan met jezelf spelen, het kan echt heel erg lekker zijn. En de straal zelf kan je natuurlijk ook richten op de onderkant van je eikel, wat ook erg lekker kan voelen.

Wil je wat meer textuur? Maak dan eens een washand warm en gebruik deze om je af te trekken, iets warms om je penis en extra gevoel. Kan niet fout gaan.

Masturbatie tip 4: Edging

Edging is het uitstellen van je orgasme, net op het moment dat je op “het randje” (the edge) van je orgasme zit. Dat punt dat je weet dat je bijna gaat klaarkomen, daar dat magische gebied. En dan even stoppen. En na wat bijkomen weer verder gaan.

Dat is edging, en hoewel het de eerste paar keer misschien heel frustreren voelt, is je orgasme daarna echt vele malen meer intens.

Veel mensen vinden edging is voor mensen die zich als onderdanig identificeren. Ik persoonlijk vindt dat niet per se waar, ja het is iets wat onderdanige penisbezitters vaak doorstaan bij een Dominant, maar dat is niet voor niets zo. Het klaarkomen daarna is vaak een enorme beloning.

En ook als je niet onderdanig bent kan jij prima besluiten nog niet klaar te willen komen. Het is namelijk jouw lijf, jij mag doen en laten wat je wil.

De top 5 masturbators volgens jay, je ziet een stapel masturbators waarin een aantal van de top 5 ook aanwezig zijn

Masturbatie tip 5: Gebruik eens een seksspeeltje

Je zou denken dat dit de belangrijkste tip is op deze website, seksspeeltjes is namelijk wat we doen. Maar ik hoop met deze gids en deze tips je echt te helpen leuke dingen te ontdekken aan je eigen lichaam.

En dus is dit de laatste tip, wil je meer variatie, je penis echt “ergens in stoppen” dan is een seksspeeltje heel erg lekker.

Of je nu een masturbator gebruikt als bijvoorbeeld een Tenga Aero Silver ring, of misschien meteen een penisvibrator wil als de Fun Factory Manta, de keuzes en opties zijn eindeloos.

Het voordeel van seksspeeltjes is ook dat je ze ook prima kan gebruiken in combinatie met de eerdere 4 tips. Dus eigenlijk verbreed je daar je seksuele horizon alleen maar nog meer mee.

Dingen die hier niet staan, maar toch masturbatie nog beter maken

Wie mij een beetje kent zou denken dat ik het zou gaan hebben over E-stim of sounding, twee vormen van masturbatie die eigenlijk niet mogen ontbreken.

Maar waarom staan die dan niet in deze tips?

De reden is eigenlijk heel simpel. Sounding vereist wat meer discipline qua hygiëne en is niet iets wat je “zomaar even doet”.

En E-stim is zo specifiek en heftig dat ook dat voor “casual masturbatie” misschien niet de beste tip is.

Natuurlijk moet ik ze wel even benoemen, en misschien zal ik later ook nog beter in gaan op masturbatie door sounding of e-stim, maar voor nu laat ik ze nog even rusten.

Masturbatie tips: Afsluiting

Wat nog wel belangrijk is om te weten is dat jouw lichaam anders is dan dat van een ander. De tips hierboven zullen voor heel veel mensen werken, en voor sommigen juist totaal niet. Dat is helemaal niet erg, dat is ook geen schande, en ook zeker geen probleem. Leer je eigen lijf kennen, doe wat jij lekker vindt, laat wat je niet lekker vindt. Ontdek, en vooral: wees jezelf!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.