3-delige Set Tepel- en Clitoriszuigers

30-06-2017

3-delige set tepel- en clitoriszuigers

Als ik heel geil ben, vind ik het echt lekker als mijn tepels gestimuleerd worden. En dat mag dan soms best een beetje pijn doen, daar kan ik dan nog extra opgewonden van raken. Maar tepelklemmen vind ik vaak een beetje too much. Want ik hou erg van kinky, maar teveel pijn vind ik meestal niet opwindend.

Deze tepelzuigertjes leken me interessant om eens uit te proberen, het gevoel zou vast anders zijn dan bij tepelklemmen, en ik was heel benieuwd of ik dit lekker zou vinden, of misschien ook wel helemaal niet. Dat je er nog een extra zuigertje voor de clitoris bij kreeg, vond ik wel een spannend idee. Hoe zou dat voelen? Dankjewel Easytoys voor het opsturen van dit setje in ruil voor mijn eerlijke review.

Niet zo mooi

3-delige set tepel- en clitoriszuigersIk vind de zuigertjes zelf er niet zo mooi uit zien. Dit is typisch zo’n sextoy die vooral praktisch is, maar zeker niet mooi. Als een toy mooi is, word ik daar altijd wel blij van hoor, maar als ik moet kiezen tussen mooi of goed, dan ga ik altijd voor goed.

Praktisch zijn deze tepel- en clitoriszuigers zeker! Ze werken echt super makkelijk: je zet ze op de plek van het lichaam waar je ze wil gebruiken, en het enige wat je hoeft te doen is lichte druk uitoefenen en draaien aan de bovenkant. Super simpel!

De zuigertjes zijn vrij klein. Ik heb ook vrij kleine tepels, maar zelfs bij mij paste dus niet mijn hele tepelhof er bij in. Je zuigt dus echt alleen je tepel zelf vacuüm met dit setje.

3-delige set tepel- en clitoriszuigers

Draaien & zuigen

Ik drukte het zuigertje licht tegen mijn tepel en begon voorzichtig te draaien. Het gevoel was echt heel apart, echt een soort van zuigend gevoel. Wat ook wel logisch is natuurlijk, bij tepelzuigertjes. Hoe verder ik draaide, hoe heftiger het gevoel werd. Het begint licht stimulerend en uiteindelijk wordt het wel echt pijnlijk. Ik kon echt heel makkelijk bepalen tot wanneer het prettig was, en als ik toch iets te ver gedraaid had, kon ik ook gewoon weer een stukje terug draaien waardoor het gelijk weer minder heftig werd.

Je kan de zuigertjes gewoon op je tepels laten zitten. Ze zijn wel een beetje lang, dus ze hangen een beetje raar, maar ze zuigen hard genoeg vacuüm om te blijven zitten. Het ziet er wel een beetje gek uit, maar als je gewoon lekker bezig bent, dan let je daar toch ook niet echt op. Na een tijdje kan je ze ook weer wat strakker aandraaien. Ik weet niet zeker of ze dan uit zichzelf wat losser zijn gegaan, of dat je tepels dan gewoon wennen aan het gevoel.

Kinky

Ik vind het gevoel best lekker en opwindend, maar wel alleen als ik al geil ben. Sowieso hou ik niet van stimulatie aan mijn tepels als ik niet al opgewonden ben, dus als je iemand bent die heel erg houdt van tepelstimulatie, zal dit altijd wel lekker zijn. Ik vond het lekker om de grens op te zoeken, om zo ver te draaien dat het net een klein beetje pijn begon te doen. Als je deze zuigertjes in een meer kinky setting gebruikt, waarbij je partner bepaalt hoe strak ze aangedraaid worden, of het pijn gaat doen of gewoon lekker stimulerend is, is ook wel echt spannend.

Toen ik de zuigers van mijn tepels afhaalde, waren mijn tepels groter en harder dan normaal. Mijn tepels hebben van zichzelf wat moeite met hard worden, dus dit vond ik wel echt heel gaaf om te zien. Ze waren ook lekker gevoelig. Jammer dat dit effect maar tijdelijk is.

Het clitoriszuigertje

3-delige set tepel- en clitoriszuigersNatuurlijk was er ook nog een derde zuigertje: het clitoriszuigertje. Die moest ik natuurlijk ook proberen. Ik was echt super benieuwd hoe dit zou voelen en vond het ook wel een beetje eng. Het ging wel een stuk minder makkelijk dan op mijn tepels, daar is alles ook wat gladder dan rondom een clitoris natuurlijk. Het was dus even pielen, en ik moest even uitzoeken hoeveel druk ik nou moest uitoefenen. Soms draaide ik, en gebeurde er helemaal niks. Lig je vol spanning te wachten, zuigt ‘ie gewoon niet. Maar na een tijdje had ik het door, en werd ook mijn clitoris vacuüm gezogen.

Dat gevoel vond ik echt heel erg lekker. Ik had dat niet verwacht, maar het was echt super opwindend. Het was helemaal niet pijnlijk, maar wel heftig en intens. Het voelde echt heel stimulerend, ik werd er eigenlijk gelijk heel geil van. Er wordt natuurlijk ook ineens veel bloed naar je clitoris getrokken op deze manier.

Ik vond het lekker om de clitoriszuiger gewoon even te laten zitten. Tijdens het vrijen is het wel echt onhandig, zo’n ding tussen je benen, maar het voelt wel echt heel lekker. Je moet dus even uitkijken hoe je beweegt, dat ‘ie niet ineens los schiet, maar voor mij is dat wel de moeite waard.

Als je het zuigertje er afhaalt, is je clitoris en een klein deel van het gebied eromheen ook nog wat opgezwollen. En extra gevoelig. Zo lekker!

Conclusie

3-delige set tepel- en clitoriszuigersIk vind dit echt wel een leuk setje. Jammer dat het er niet zo mooi of sexy uitziet, maar de functionaliteit compenseert dat. Ik vind dit echt fijner dan tepelklemmen, en het effect dat mijn tepels na gebruik lekker hard zijn, vind ik ook erg gaaf. De clitoriszuiger is niet het allerhandigst, maar wel echt lekker als ‘ie eenmaal zit.

Je kan dit 3-delige tepel- en clitoriszuiger setje hier kopen bij Easytoys voor 23,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hoi Tess, fijne uitgebreide review. Dit lijkt mij erg leuk om te proberen. Hoe veilig is dit? Ik ben bang dat het permanent de grootte van mijn tepels of clit aantast.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Clitorispomp met afneembare cilinder | Tess Tesst - […] ik vorig jaar een setje tepel- en clitoriszuigertjes had uitgetest, was ik eigenlijk wel een beetje gefascineerd geraakt door…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.